FACILITATI

Bucurându-se de o priveliște minunată asupra Munților Cindrel, Pensiunea Lacul de Argint vă pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în 12 camere duble matrimoniale si twin.  Oferă camere luminoase cu baie privată şi Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate.

Pensiunea Lacul de Argint este înconjurată de verdeaţă. Oferă o terasă de vară şi un teren de fotbal.

Toate camerele au baie privată şi TV. Sunt mobilate individual şi sunt amenajate în culori calde sau în nuanţe de verde, cu mici covoare colorate.

Gara din Orlat este la 6,5 km de Lacul de Argint. Oaspeţii pot vizita staţiunea balneară Ocna Sibiului sau Păltiniş, ambele aflate la 15 km. Staţia de autobuz local este la 500 de metri, oferind conexiune cu oraşul Sibiu, aflat la 25 km.

Intrând in Gura Râului întâlnești magia basmelor mãrturiile se gãsesc cuprinse în paginile așternute de poeți și scriitori ce au fost oaspeții satului din Mãrginimea Sibiului. Ar fi de ajuns sã-i amintim pe Eminescu, Goga, Blaga sau Sadoveanu. Același sentiment te copleșește de îndatã ce pãșesti pe poarta pensiunii Lacul de Argint, asteptându-te sã vezi Feți-frumoși îmbrãcați in alb de nori descãlecând din pâlcul de pini care strãjuiesc muntele; lângã terasã parcã se aud încã lacrimile domnițelor susurând ca albul zãpezii topite de dorințe. Totul este o luptã a uriașilor, muntele cu cerul, râul cu cascadele, pãdurea cu troienele apoi liniște. Acesta este locul unde vã așteptãm. Pensiunea dispune de 10 camere duble cu baie proprie si balcon. O sala de mese cu o capacitate de 50 persoane, loc de joaca pentru copii, parcare in interiorul pensiunii, masa de ping – pong, foisor. Teren de fotbal, tenis de masa, si sanie trasa de cai la cerere( contra cost), curte cu verdeata, si supraveghere video exterioara. Avand in vedere ca pretuim sanatatea oaspetilor nostri, in incinta unitatii (camere, sala de mese,receptie) fumatul este strict interzis. Accesul in bucatarie este interzis. Pranzul si cina se va servi la cerere. Copiii se anunta la rezervare. Accesul cu mancare si bauturi din afara unitatii nu este permis . Va asteptam cu mare drag sa ne calcati pragul si sa va bucurati de produsele si preparatele noastre traditionale.